Ostoskori

Tarina

Meillä jokaisella on valtava määrä hyviä, hulluja ja villejä ideoita, joista vain harvaan tartumme. Designverstas Omana on meille yksi niistä. Omana tarkoittaa päätöstä tuntemattomaan heittäytymisestä, hetkeen tarttumista, elämästä nauttimista, tekemisen vapautta, luomisen iloa, ennakkoluulottomuutta, uuden oppimista ja mahtaviin ihmisiin tutustumista. Designverstas Omana on meidän matkamme muotoilun ja käsityön maailmaan. Kiitos, kun jaat sen kanssamme!

Arvot

Meille tärkeää on kädenjälki tuotteissamme. Uskomme, että se rakkaus, jolla tuotteemme suunnittelemme ja valmistamme välittyy. Esimerkiksi yksi Kulinaristi kootaan pajallamme käsityönä kymmenestä eri komponentista, joista jokainen on tarkkaan valittu ja huolella suunniteltu. Meille kotimainen käsityö ja tinkimättömyys designin eteen edustaa laatua, joka kestää aikaa.

Omana style

Omana on iloisesti industriaalia, lempeästi särmikästä ja värikkäästä kepeää, uutta tamperelaista muotoilua. Omana on meille seikkailu, päätös kokeilla siipiä. Miten muuten voisi tietää, josko osaisi lentää?

Matka

Yrittäjyys on meille matka materiaalien, tekniikoiden, verkostojen, standardien, direktiivien, tapahtumien ja  messujen kiehtovaan maailmaan. Matkan varrella olemme saaneet tavata monia yrittäjiä, jotka tekevät hienoa ja arvokasta työtä. Kotimainen design elää upeaa aikakautta. Meistä on mahtavaa olla osa sitä!


Jenni ja Pauliina
Designverstas Omana perustajat