Ostoskori

Designverstas Omana

Designverstas Omana on pieni pala luksusta arjessa, salaperäinen hymy huulilla, särmikkäitä muotoja, metallin hehkua ja värien tanssia - uutta tamperelaista muotoilua ja käsityötä.

Valmistamme timanttiperheen valaisimet käsityönä Tampereella. Varjostinosa kootaan himmelitekniikalla ohuista metalliputkista.

Kaikissa valaisimissamme on silikoninen, upea, palkittu ja erittäin helppokäyttöinen kattokuppi. Lisäksi valaisimissa on kattopistoke, joten asennustyö sujuu kädenkäänteessä.

Kauttamme voit tilata myös ihanan nostalgisia hiililankapolttimoita, joita suosittelemme käytettäväksi valaisimiemme kanssa.

Tilauksesta valmistamme Pikkutimantista järisyttävän upean luksusvalaisimen aidoista hopeaputkista! (toimitusaika 10 viikkoa)

Kaikissa valaisimissamme on vakiona 1,5 m pitkä tekstiilijohto. Lisää mittaa saat tilauksesta 10 €/m. Herkullinen kangasjohtovalikoimamme koostuu näistä upeista väreistä: koralli, indigo, lumi, pinkki, omena, neonkeltainen, zikzak, ruusu, hiili ja laventeli. Rakastu ja valitse niistä omasi!