Ostoskori

Timanttinippu syntyi pelipöydän tarpeesta!


Omanan tarina alkoi noin kaksi vuotta sitten Pikkutimanteista. Kupariset prototyypit valmistuivat Jennin perheen olohuoneeseen. Suunnitelmissa oli hankkia pitkä vanha penkki sohvapöydän virkaa toimittamaan.... Toisin kuitenkin kävi. Penkkiä ei koskaan hankittu ja lapsiperheen arjessa huomasimme kaipaavamme kunnon pelipöytää - sellaista, johon mahtuisi levittämään Afrikan tähden, Aliaksen tai vanhan kunnon Hotellipelin.

Tänä keväänä piipahdimme Paulinnan kanssa Helsingissä, pienessä designtapahtumassa. Reissusta matkaan tarttui Hakolan Round sohvapöytä. Juuri loistava meille! Pyöreän pöydän myötä Pikkutimantit eivät sitten sopineetkaan rivimuodostelmaan... Niinpä yhdistimme Nipun kattokuppiin kaksi Simppeliä ja kaksi Pikkutimanttia pitkillä johdoilla. Neljä koukkua kattoon ja kas - meillä on uusi valaisin!

Jos sinä tahdot vastaavanlaisen näyttävän valaisimen, onnistuu se mainiosti. Sillon tilaus kannattaa tehdä sähköpostitse tai puhelimitse, niin mietitään yhdessä sopivat johtomitat, värit ja kokonaisuuteen sopivat valaisinmallit. Aika upea voisi olla esimerkiksi Kulinaristista, Pikkutimantista ja kahdesta Simppelistä koostuva Timanttinippu!

Ihanaa, aurinkoista ja sisustuksellista kevättä!

Jenni ja Pauliina, Designverstas Omana


Kommentoi


Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisemista


Designverstas Omana

Designverstas Omana on pieni pala luksusta arjessa, salaperäinen hymy huulilla, särmikkäitä muotoja, metallin hehkua ja värien tanssia - uutta tamperelaista muotoilua ja käsityötä.

Tilaa uutiskirjeemme