Ostoskori

Omanan tarina alkoi keväällä 2015


Jenni ja Pauliina, Designverstas Omanan tytöt, tapasivat Tampereen Pispalan leikkipuistossa. Meillä molemmilla on kolme suloista lasta. Mietimme puistossa, mitä tekisimme hoitovapaiden jälkeen. Miten yhdistäisimme luovuuden, kiinnostuksen käsitöihin ja kauneuteen, huipputärkeät hetket lasten kanssa sekä tuottavan työn?

Jenni oli juuri muuttanut unelmien kotiin perheensä kanssa. Unelmien talossa joka ratkaisu oli mietitty tarkkaan ja useaa asiaa leimasi itse tekeminen. Mutta mistä löytää tähän taloon valaisimet, matot, sohvapöydät, tuolit ja kaikki muu tarpeellinen?

Jenni päätti tehdä valaisimet itse. Yhteisellä iltalenkillä niitä sitten suunniteltiin ja pohdittiin, mistä osia kannattaa tilata, jotta tuote olisi täydellinen. Pauliinalla oli heti paljon ideoita siitä, miten valaisimia kannattaa markkinoida ja miten ideasta tulee mahtava myös muille. Lopulta päätimme heittäytyä! Your wings already exist. All you have to do is fly.

Yrityskurssien, lukuisien prototyyppien, keskusteluiden ja laskemien, monen suklaalevyn ja kahvimukin jälkeen olemme tässä. Me olemme Designverstas Omana! Omana tarjoaa teille ihania hetkiä, siroja somisteita, valloittavia väriläiskiä, arjen luksusta ja ihania onnenhetkiä. Tervetuloa nauttimaan elämästä kanssamme!

- Pauliina ja Jenni


Kommentoi


Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisemista


Designverstas Omana

Designverstas Omana on pieni pala luksusta arjessa, salaperäinen hymy huulilla, särmikkäitä muotoja, metallin hehkua ja värien tanssia - uutta tamperelaista muotoilua ja käsityötä.

Tilaa uutiskirjeemme